Majstorski forum

Majstorski forum

Forum je namenjen majstorima. Da bi ga koristili morate se registrovati i naravno biti majstor. Pomozite kolegama ili potražite pomoć. Forum je proširenje zatvorene Facebook grupe "Majstorski forum". Sva komunikacija se odvija ovde zbog bolje preglednosti i lakšeg traženja ranije postavljenih odgovora. Kada se prijavite kliknite na link "Forum", a zatim odaberite marku koja vas zanima i kreirajte novu temu - postavite pitanje. Mi ćemo se truditi da u što kraćem roku pitanje pustimo i u grupu, kako bi ostali majstori mogli da ga vide i eventualno pomognu u rešavanje problema.

Ukoliko imate predloge i sugestije koje bi poboljšale rad ovog foruma, možete ih predstaviti grupi na Facebook-u gde ćemo svi zajedno prodiskutovati o tome i primeniti najbolje rešenje.

PUNO USPEHA U DALJEM RADU ŽELIMO !!!

 

 

Popunjavanjem upitnika možete prijaviti svoj servis na besplatnu e-mail listu. Sa sajta http://odrzavanjevozila.com ćete dobijati pitanja naših korisnika koja se najčešće tiču cena vaših usluga, ali i ostalih nepoznanica - koliko bi trajalo, da li imate nekih delova i sl. Pitanja su vezana za marke automobila koje popravljate i od ljudi su iz vašeg grada, tako da nećete biti zatrpani e-mailovima koji nemaju veze sa vašim radom. Na ovaj način možete privući nove stranke u svoj servis. Takođe ukoliko radite bilo koju vrstu specijalizovanih radova (registracije, tehnički, remont turbina, ramena..) na sajtu postoji poseban deo koji spaja servisere sa servisima koje obavljaju specijalne radove , pa se i na te liste možete prijaviti kako bi pronašli nove partnere. Naravno i to je potpuno besplatno.

družimo se